Ízotthon betöltés folyamatban...


Technikai kérdése van? Hibát talált az oldalon? Nem működik egy funkció az oldalon?

Keresse technika csapatunk ügyfélszolgálatát a Net Világ Technology ahol a szakember segít Önnek a technikai probléma elhárításában, vagy a hiba javításában.

Tekintse át a megoldásért: TUDÁSBÁZISUNKAT
Inkább telefonos segítséget kérek az ügyfélszolgálatuktól: 06/48/952-374
Inkább írásban kérek segítséget a technikai csapatuktól: SEGÍTSÉG KÉRÉSE
Hibát találtam és beadok egy hibajegyet a technikai csapatuknak: HIBA BEJELENTÉSE


A technikai csapat telefonos elérhetősége minden munkanapon 10 - 17 óra között lehetséges. Átmeneti terheltség miatt előfordulhat, hogy üzenetrögzítő fogadja a hívását, mondja el rövid szöveges üzenetét ebben az esetben. A technikai csapatunk csak is a weboldal működésében tud a segítséget nyújtani Önnek. Megrendeléssel, fizetéssel vagy számlázással kapcsolatban keresse az Ízotthon Top-Dinner Bt.-ét a honlapon található elérhetőségén.

 3526 Miskolc Állomás út 2.  +36 (30) 396 6125  06 (46) 322 355  Ügyfélszolgálat: 07:00 - 12:00-ig  konyha.izotthon@gmail.com


OTP SZÉP KÁRTYA  ÉS MKB SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA TÁJÉKOZTATÓ otp szépkártya elfogadó

A MKB SZÉCHENYI Pihenőkártya és az OTP SZÉP kártya elfogadás szabályai gyakorta változnak ezért minden esetben egy kártya felhasználásnak megkezdése előtt érdeklődjön az Ízotthon ügyfélszolgálatnál, annak elfogadása, és felhasználásának szabályairól. A lenti tájékoztatás nem minősül hivatalos tájékoztatásnak azt csak egy álltalános rövid tájékoztató jelleggel tettük közé, minden esteben érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a pontos szabályok miatt. A lenti tájékoztatása hiányos vagy pontatlan esetlegesen elavult információkat is tartalmazhat. Kártyát FELHASZNÁLÁSA ELŐTT kérjük tájékozódjon pontos szabályokról.

Kártya elfogadás típusai: OTP SZÉP KÁRTYA és MKB SZÉCHENYI PIHENŐ kártya 

A Bank kártyás fizetésre nincs lehetőség! Ezen tájékoztató sem OTP sem MKB bank kártyák esetében nem értelmezhető!

A továbbiakban is fontos, hogy a megrendelés után mindenképp várja meg kollégáink visszaigazolását, mielőtt elindítaná a fizetést!

Online fizetésre a SZÉP kártya szolgáltatók felületén van lehetősége kifizetni. 

Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat e-mailben, vagy telefonon.

 

SZÉP kártyára történő vásárlás menete a továbbiakban is a következő: 

 

Fontos! Megrendelés után mindenképp várja meg kollégánk visszaigazolását!


először a weboldalunkon válasza ki a rendelését 
majd a rendelés lezárásakor a SZÉP Kártyás fizetés kiválasztásával fejezze be a rendelést
ezután az OTP, az MKB, portálján ki kell választani a Top-Dinner Bt. (Ízotthon) telephelyét a szolgáltató oldalán, vagy az applikációban
a könnyebb beazonosíthatóság végett a megjegyzés rovatba kérjük írja bele a megrendelés sorszámát


 

Ha Önnek OTP SZÉP kártyája van,

https://szepkartya.otpportalok.hu/fooldal/ honlapon szükséges regisztrálnia, vagy belépnie, majd a bank felületén keresztül átutalni az összeget a Top-Dinner Bt.  (Ízotthon) számlaszámára. Majd nyomtassa ki a bizonylatot és adja át a futárunknak.

Azonosító szám: kérjük ügyfélszolgálatunkon érdeklődni

 

Ha Önnek MKB SZÉCHENYI PIHENŐ kártyája van,

az MKB kártyát előre engedélyezéssel tudja felhasználni, melyhez el kell küldenie számunkra a kártyabirtokos azonosító számot. Az utalást az MKB  kártya oldalán tudja majd jóváhagyni, miután a bankkal létrejött tranzakciót elindítottuk, melyről értesítést kap tőlük. A bizonylatot minden esetben ki kell nyomtatni és átadni a futárunknak.
MKB weboldala: https://www.mkbszepkartya.hu/felhasznaloknak.html#fizetes 

Azonosító szám: kérjük ügyfélszolgálatunkon érdeklődni


Minden esetben kérjük a kinyomtatott visszaigazolást a futárnak átadni szíveskedjen.

 

Ezen tájékoztatás nem teljeskörű kérjük a SZÉP kártyás fizetés előtt érdeklődjön a SZÉP-kártya kibocsájtónál, illetve az ügyfélszolgálatunkon. Mivel a SZÉP-kártyás vásárlás szabályai gyakorta, módosulnak, vagy változnak érdemes előtt egyeztetni. A SZÉP kártyás megrendelések esetén a visszatérítésre törvény erejénél fogva nincs lehetőség, azt miden esetben le kell vásárolni. A rendelés összege nem lehet kevesebb a SZÉP kártyás fizetésnél, a különbözetett nem áll módunkban visszatéríteni!Megjegyzés

Ez a dokumentum a Konyhamester CMR 1.2 szoftver hozta létre. Ez nem egy automatikusan generált dokumentum. Ennél fogva a szoftver készítői a dokumentum tartalmáért jogi felelőség nem terheli. 
Net Világ Technology© - Varga Jácint & Varga Dávid jogtulajdonos szerzői technológiai jogát képzik! Minden jog fenntartva! Telephely: 3700 Kazincbarcika Egressy Béni út 26.  

Net Világ | AllSafe WAAP | AllSafe WAAP Jogok | Technology | Tudásbázis| Ügyfélportál