Ízotthon betöltés folyamatban...


Technikai kérdése van? Hibát talált az oldalon? Nem működik egy funkció az oldalon?

Keresse technika csapatunk ügyfélszolgálatát a Net Világ Technology ahol a szakember segít Önnek a technikai probléma elhárításában, vagy a hiba javításában.

Tekintse át a megoldásért: TUDÁSBÁZISUNKAT
Inkább telefonos segítséget kérek az ügyfélszolgálatuktól: 06/48/952-374
Inkább írásban kérek segítséget a technikai csapatuktól: SEGÍTSÉG KÉRÉSE
Hibát találtam és beadok egy hibajegyet a technikai csapatuknak: HIBA BEJELENTÉSE


A technikai csapat telefonos elérhetősége minden munkanapon 10 - 17 óra között lehetséges. Átmeneti terheltség miatt előfordulhat, hogy üzenetrögzítő fogadja a hívását, mondja el rövid szöveges üzenetét ebben az esetben. A technikai csapatunk csak is a weboldal működésében tud a segítséget nyújtani Önnek. Megrendeléssel, fizetéssel vagy számlázással kapcsolatban keresse az Ízotthon Top-Dinner Bt.-ét a honlapon található elérhetőségén.

 3526 Miskolc Állomás út 2.  +36 (30) 396 6125  06 (46) 322 355  Ügyfélszolgálat: 07:00 - 12:00-ig  konyha.izotthon@gmail.com


 SZÁLLÍTÁSI TERÜLETÜNK:


Delivery courier man with a box Delivery of goods 2399288 Vector Art at  Vecteezy

Alsózsolca

Bükkaranyos
Bükkábrány
Edelény
Emőd
Felsőhámor
Felsőzsolca
Gesztely
Harsány
Kazincbarcika
Kistokaj
Mályi
Martinkertváros
Mezőkövesd
Mezőkeresztes
Miskolc
Nyékládháza
Ómassa
Onga
Parasznya
Pereces
Sajóbábony
Sajókeresztúr
Sajólád
Sajószentpéter
Szikszó
Szirma
Szirmabesenyő
Tibolddaróc
Varbó
VattaA szállítási területeinket folyamatosan bővítjük a megrendelői igények alapján, de termesztésen az észszerűség és a gazdaságossági határokat figyelembe véve. Ha nem találta meg a települését a listában email-ben érdeklődjön, tervezzük a jövőben az Ön településnek a felvételét a kiszállítási területünkre. Megjegyzés

Ez a dokumentum a Konyhamester CMR 1.2 szoftver hozta létre. Ez nem egy automatikusan generált dokumentum. Ennél fogva a szoftver készítői a dokumentum tartalmáért jogi felelőség nem terheli. 
Net Világ Technology© - Varga Jácint & Varga Dávid jogtulajdonos szerzői technológiai jogát képzik! Minden jog fenntartva! Telephely: 3700 Kazincbarcika Egressy Béni út 26.  

Net Világ | AllSafe WAAP | AllSafe WAAP Jogok | Technology | Tudásbázis| Ügyfélportál