Ízotthon betöltés folyamatban...


Technikai kérdése van? Hibát talált az oldalon? Nem működik egy funkció az oldalon?

Keresse technika csapatunk ügyfélszolgálatát a Net Világ Technology ahol a szakember segít Önnek a technikai probléma elhárításában, vagy a hiba javításában.

Tekintse át a megoldásért: TUDÁSBÁZISUNKAT
Inkább telefonos segítséget kérek az ügyfélszolgálatuktól: 06/48/952-374
Inkább írásban kérek segítséget a technikai csapatuktól: SEGÍTSÉG KÉRÉSE
Hibát találtam és beadok egy hibajegyet a technikai csapatuknak: HIBA BEJELENTÉSE


A technikai csapat telefonos elérhetősége minden munkanapon 10 - 17 óra között lehetséges. Átmeneti terheltség miatt előfordulhat, hogy üzenetrögzítő fogadja a hívását, mondja el rövid szöveges üzenetét ebben az esetben. A technikai csapatunk csak is a weboldal működésében tud a segítséget nyújtani Önnek. Megrendeléssel, fizetéssel vagy számlázással kapcsolatban keresse az Ízotthon Top-Dinner Bt.-ét a honlapon található elérhetőségén.

Regisztráció - Ízotthon

 3526 Miskolc Állomás út 2.  +36 (30) 396 6125  06 (46) 322 355  Ügyfélszolgálat: 07:00 - 12:00-ig  konyha.izotthon@gmail.com


Személyes Adatok (* jelölt mezők megadása kötelező)

Minimum 8 karakter és maximum 15 karakter hosszú felhasználói nevet hozhat létre! Figyelem csak kis és nagykarakter szerepelhet benne! Ez a mező kötelező!
Maximum 50 karakter hosszúságú vezetéknevet adhat meg!
Maximum 40 karakter hosszúságú vezetéknevet adhat meg!

Elérhetőség (* jelölt mezők megadása kötelező)

Adja meg a telefonszámot a minta szerint. Kérjük csak számokat használjon! (Automatikus formázás van érvényben!)
Adja meg a telefonszámot a minta szerint. Kérjük csak számokat használjon! (Automatikus formázás van érvényben!)
Adja meg az email címét, amiről a megrendeléseket intézi a jövőben, a regisztrációt követően küldünk egy megerősítő levelet a most megadásra kerülő címre.

További számlázási adatok (opcionális amennyiben eltérő számlázási adatokat kíván használni, majd igénybe venni az ÁFA-s számla kérést.)

Maximum 80 karakter hosszúságú nevet adhat meg ha egyéni vállalkozó akkor írja utána az e.v. lerövidítést!
Maximum 80 karakter hosszúságú cég nevet adhat meg kérjük adja meg benne, a cég formáját is meg pl:xxxxx.kft
Adja meg egy másodlagos telefonszámot vagy a céges telefonszámát. Kérjük csak számokat használjon! (Automatikus formázás van érvényben!)
Adja meg, azt az email-t amelyre a számlát szeretné.
Adja meg a vállalkozás adószámát magánszemélyként ne adjon meg adatott.
Adja meg a vállalkozás székhelyét magánszemélyként a teljes címét irányítószámmal együtt.

Elsődleges szállítási és számlázási cím (* jelölt mezők megadása kötelező | **helyrajzi számra nem lehet regisztrálni)

Irányítószám ha nem ismeri akkor érdeklődjön a postán.
Adja meg a várost majd később az adatokat módosítani tudja a profiljában.
Adja meg az utcanevet majd később az adatokat módosítani tudja a profiljában. Helyrajzi számról nem tud regisztrálni.
Adja meg a házszámot, majd később az adatokat módosítani tudja a profiljában az elődleges cím esetén a házszám megadása kötelező. Helyrajzi szám esetén a regisztráció nem lehetséges!
Földszint esetén használja a FSZ rövidítést. Ha nem rendelkezik emelettel ez a mezőt üresen is maradhat vagy használja - (kötő) jelet annak jelzésére.
Ha nincs ajtó szám, akkor használja - (kötő) jelet ennek jelzésére pl: családi házak esetén.
Adja meg ha van különleges bejutási információ, kapukód, megjegyzés, stb. Ez a mező üresen is maradhat. Maximum 50 karakter.

Biztonsági adatok (* jelölt mezők megadása kötelező)

A jelszónak minimum 8 karakternek kell lennie és maximum 35 karaktert van lehetősége megadni! Készítsen mindig erős jelszót!
Ismételje meg a jelszó beírását és közben figyeljen rá, hogy a jelszavaknak meg kell egyezniük! Ne adjon meg egy újabb jelszót!Adatvédelem, Személyes hozzájárulás és tájékoztató** (**ha ön nem ért egyet a kapcsolók tartalmával akkor kérjük zárja be az oldalt és más kapcsolati megoldás útján próbálja meg felvenni a kapcsolatot pl:telefonon)


  **Összes kapcsoló bejelölése:

Tudomásul veszem, hogy ezen kapcsoló a fogyatékkal élő személyek weboldal használhatóságot elősegítő funkció, ezen funkció használatakor elfogadom a különálló minden kapcsoló feltételeit, tudomásul veszem nem mentesülök a nyilatkozatok elfogadottnak tekintésétől akkor sem, ha nem is tartozom azon személyek közé akiknek a könnyítő funkciót szánták vagy létrehozták azt.

  **Adatvédelmi hozzájárulás:

Nyilatkozom hogy, az alábbi kapcsoló bekapcsolásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti!

  **Felhasználási hozzájárulás

Elolvastam, megértettem és elfogadom a felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket melyet a Top-Dinner Bt. a weboldalon nyilvánosan közzétesz. Kijelentem, hogy 18 életévemet betöltöttem és a szolgáltatások igénybevételére jogosult vagyok.

  **Személyes adatok kezelése

Önkéntesen és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak megismerését követően hozzájárulok, hogy kizárólag csak az Ízotthon és azok alkalmazásában levő személyek ismerjék meg az itt megadott személyes adataimat az Ízotthon és a Net Világ Technology(webfejlesztő) kezelje azokat illetve adatrögzítő rendszerébe azt tárolja, és megismerje azt ellentétes nyilatkozatomig!

  **Email-es és Telefonos megkeresés hozzájárulás

Hozzájárulok, hogy a cég elektronikus levélben és telefonon a rendeléssel összefüggésben megkereshessen és tájékoztatásban részesítsen, és részemre elektronikus levelet küldhessen az ellentétes nyilatkozatomig! Az Ízotthon és a Net Világ Technology(webfejlesztő) kijelenti, hogy reklám és egyéb célra nem használja fel az itt megadott személyes adatokat, illetve azokat bizalmasan kezeli!

  **Szállítási feltételek

Elfogadom a weboldalon megtalálható szállítási feltételeket!Net Világ | AllSafe WAAP | AllSafe WAAP Jogok | Technology | Tudásbázis| Ügyfélportál