Ízotthon betöltés folyamatban...


Technikai kérdése van? Hibát talált az oldalon? Nem működik egy funkció az oldalon?

Keresse technika csapatunk ügyfélszolgálatát a Net Világ Technology ahol a szakember segít Önnek a technikai probléma elhárításában, vagy a hiba javításában.

Tekintse át a megoldásért: TUDÁSBÁZISUNKAT
Inkább telefonos segítséget kérek az ügyfélszolgálatuktól: 06/48/952-374
Inkább írásban kérek segítséget a technikai csapatuktól: SEGÍTSÉG KÉRÉSE
Hibát találtam és beadok egy hibajegyet a technikai csapatuknak: HIBA BEJELENTÉSE


A technikai csapat telefonos elérhetősége minden munkanapon 10 - 17 óra között lehetséges. Átmeneti terheltség miatt előfordulhat, hogy üzenetrögzítő fogadja a hívását, mondja el rövid szöveges üzenetét ebben az esetben. A technikai csapatunk csak is a weboldal működésében tud a segítséget nyújtani Önnek. Megrendeléssel, fizetéssel vagy számlázással kapcsolatban keresse az Ízotthon Top-Dinner Bt.-ét a honlapon található elérhetőségén.

 3526 Miskolc Állomás út 2.  +36 (30) 396 6125  06 (46) 322 355  Ügyfélszolgálat: 07:00 - 12:00-ig  konyha.izotthon@gmail.com


SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK


 

RENDELÉS LEADÁSÁNAK MÓDJA ÉS HATÁRIDEJE

• Telefonon a SZÁLLÍTÁST MEGELŐZŐ MUNKANAPON 7:00 és 12:00 óra között tudjuk fogadni a hívását. (30/39-66-125 vagy 46/322-355)

• Az internetes rendeléshez regisztráció szükséges. Online megrendelését a SZÁLLÍTÁST MEGELŐZŐ NAP 20:00 óráig fogadjuk.

•A megrendelések esetében, a közölt étlapok változtatás jogát fenntartjuk! Az internetes felületen elírások, vagy adatok aktualizálására garanciát nem vállalunk.

 

SZÁLLÍTÁS

• A szállítás díjtalan, az árak tartalmazzák a csomagolási költséget és az ÁFA-t. (Változtatás jogát fenntartjuk a gazdasági helyzet változására és kiszámíthatatlanságára tekintettel! Pontosabban vírushelyzetre és a csomagoló anyagok drágulásának és hiánycikk jellegű kialakulása esetén!)

• A szállítás futárral történik a Megrendelő által megadott szállítási címre. Új szállítási címet a „Profilodban” a Címeid menü pont alatt „Új szállítási cím hozzáadása” gomb segítségével lehet!!! (Ez nem módosítja a meglévő rendelésed címét!)

• Amennyiben az ételt a szállítási címen a megadott időpontban nem veszik át, a Megrendelő nem jogosult az át nem vett ételek árának visszaigénylésére, arra a fogyasztóvédelmi törvények sem biztosítanak lehetőséget, az egyéb kizáró okok miatt, mint a megrendelő egyedi igényére készített termékek, illetve a gyorsan romlandó termékekre vonatkozó fogyasztóvédelmi előírások kizáró rendelkezésére hivatkozással.

 

FIZETÉS

• A megrendelt ételek kifizetése kizárólag csak is készpénzben lehetséges a futárnál. Bankkártyás fizetésre vagy átutalásra nincs lehetőség.

 

Eljárás hibás ár esetén

Előfordulhat, hogy esetleges technikai hiba miatt hibás áron szerepelhet étel a honlapon. Hibás ár esetén feltűnő értékaránytalanság áll fenn az étel valódi és feltüntetett ára között, aminek azonnali észlelése elvárható az átlag fogyasztó szempontjából.  Hibás ár esetén, a megrendelést a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem tudunk kötelességet vállalni hibás áron való teljesítésre. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer a rendelés beérkezését automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadására részünkről, ez esetben nem jön létre érvényes szerződés, amelyekből jogok és kötelezettségek keletkeznének. Hibás ár feltüntetése esetén Eladó felajánlja a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron az ételét vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést. Téves adatfeltöltésből eredő hiba nem képezheti kártalanítás alapját. 

 

CSOMAGOLÁS

• Az ételek (étrendek) egyszer használatos, mikrohullámú készülékben melegíthető dobozokban kerülnek kiszállításra steril/tiszta környezetben.

• Az ételeket hűtőben, az ételek dobozán feltüntetett hőmérsékleten kell tárolni, és a készételeket fogyasztás előtt alaposan fel kell melegíteni.

• Az ételek kizárólag megfelelő tárolás mellett, és csak a dobozon feltüntetett időpontig tarthatóak el, illetve fogyaszthatóak el.


FELELŐSÉGET KIZÁRÓ NYÍILATKOZAT

Az átadott ételek egészségügyi megbetegedés esetén, felelőséget nem áll módunkban vállalni a hűtési lánc megszakadása, illetve a sterilizáció, és higiéniás körülmények igazolható megszűnése miatt.  Az ilyen megbetegedések akár közvetve vagy közvetlenül összefüggésében a Top-Dinner Bt. azaz az Ízotthon minden kártérítést, vagy egyéb anyagi kompenzációt kizár a megrendelő részére. Ezen nyilatkozat megismerését követően a megrendelő saját egészségügyi kockázatában jogosult az ételek megrendelésére vagy rendelési szándéktól való elállására.
Fenti nyilatkozatra való hivatkozással a megrendelt termékek lemondására, normál lemondáson kívül nincs lehetősége. A megrendelő a megrendelés előtt köteles tájékozódni, az adott termék jellemzőiről, és a cég vagy vállalkozás egyéb szabályai, Aszf, Megrendelési feltételek, Adatvédelmi tájékoztató, stb megismeréséröl, amelyeket a szolgáltató a megrendelő rendelkezésére bocsájtotta a megrendelő pedig azokat megismerhette, a megrendelő a rendelés során nyilatkozik továbbá arról, hogy a nevezett dokumentumokat megismert és megértette, így a felelőség kizáró nyilatkozatra történő további hivatkozással, rendkívüli elállásra nem nyílik jogi lehetősége.


 

ADATTOVÁBBÍTÁSI NYILATKOZAT

Elfogadom, hogy a(z) Top-Dinner Bt. (3534 Miskolc Szarkahegy út 80.) által a(z) izotthon.hu., felhasználóiadatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az Net Világ Technology (3700Kazincbarcika Egressy Béni út 26), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

 

 

SZÁLLÍTÁSI TERÜLETEK:

Alsózsolca
Arnót
Bükkaranyos
Bükkábrány
Emőd
Felső-hámor
Felsőzsolca
Gesztely
Harsány
Kazincbarcika
Kistokaj
Mályi
Martinkertváros
Mezőkövesd
Mezőkeresztes
Miskolc
Nyékládháza
Ómassa
Onga
Pereces
Sajóbábony
Sajókeresztúr
Sajólád
Sajószentpéter
Szikszó
Szirma
Szirmabesenyő
Vatta


A szállítási területeinket folyamatosan bővítjük a megrendelői igények alapján, de termesztésen az észszerűség és a gazdaságossági határokat figyelembe véve. Ha nem találta meg a települését a listában email-ben érdeklődjön, tervezzük a jövőben az Ön településnek a felvételét a kiszállítási területünkre.Megjegyzés

Ez a dokumentum a Konyhamester CMR 1.2 szoftver hozta létre. Ez nem egy automatikusan generált dokumentum. Ennél fogva a szoftver készítői a dokumentum tartalmáért jogi felelőség nem terheli. 
Net Világ Technology© - Varga Jácint & Varga Dávid jogtulajdonos szerzői technológiai jogát képzik! Minden jog fenntartva! Telephely: 3700 Kazincbarcika Egressy Béni út 26.  

Net Világ | AllSafe WAAP | AllSafe WAAP Jogok | Technology | Tudásbázis| Ügyfélportál